rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
Renovació de l’entrada del Parc Natural del Comapedrosa
El projecte guanyador proposa un revestiment de fusta a la façana del dic
Dimarts, 16 de juliol


El cònsol major, David Baró, ha fet entrega avui dels premis del concurs d’idees d’embelliment de l’entrada del Parc Natural del Comapedrosa. Els guanyadors han estat els arquitectes Pau Iglesias i Jacint Gil, que han projectat un revestiment, amb unes làmines de fusta, que cobriran tota la façana del dic d’Arinsal. A sobre hi aniran unes gran lletres amb el nom de l’espai protegit. I és que l’objecte del concurs no només era embellir la zona sinó també millorar la senyalització, ja que en aquest punt es pot crear confusió sobre per on entrar al parc. El projecte d’Iglesias i Gil s’adequa a les necessitats plantejades, ja que el dic es convertirà en una gran porta d’entrada i, a més, utilitzant uns materials i una estètica que s’integren al paisatge.El següent pas serà la confecció del projecte constructiu per part dels arquitectes.

El Comú de la Massana ha atorgat un segon premi a l’arquitecte Enric Dilmé, del qual ha valorat l’originalitat, ja que el projecte inclou un joc de llums per projectar ombres xineses al vespre.


El conseller de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat ha remarcat que hi ha diverses accions previstes a l’espai natural, com per exemple la millora de l’accessibilitat, la remodelació del berenador del Riu Pollós o la recuperació de camins empedrats.


 
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900