rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
El cadastre rústic d’Anyós, a informació pública
Dilluns, 5 de desembre

Continuen endavant les tasques de confecció del cadastre de la Massana, que ja passa per la cinquena fase, consistent en el cadastre rústic del Quart d’Anyós. Després d’haver-se tancat les delimitacions dels terrenys, ara s’ha obert un període d’informació pública per tal que els titulars de béns immobles inclosos en els polígons cadastrals del quart puguin examinar les dades i puguin presentar les al·legacions que considerin oportunes. L’exposició inclou els plànols dels divuit polígons cadastrals i es poden consultar fins el 30 de desembre a la tercera planta de l’edifici comunal de la Closeta, dins l’horari d’obertura al públic. HI ha un formulari a disposició de qualsevol persona interessada en formular alguna al·legació.
Recordem que el 13 de setembre del 2006 el Comú de la Massana va aprovar l’Ordinació del Cadastre de la parròquia, amb la voluntat de disposar d’un inventari fiable i exhaustiu sobre tots els béns de la parròquia. La primera fase va consistir en la confecció del cadastre urbà, ja tancat completament, i en aquests moments s’està treballant en la zona rústica.
El Comú de la Massana agraeix la col·laboració de tots els ciutadans que s’han implicat en el procés, treballant en la delimitació de les parcel·les i aportant els seus coneixements de la parròquia per definir diferents zones.
 
 
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900