rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
Inaugurada la 26a edició d’Andoflora
La fira mercat de la planta i la flor gira enguany al voltant de les lletres i la cal·ligrafia
Divendres, 17 de maig

El parlament del cònsol major de la Massana, David Baró, ha donat el tret de sortida a la 26a edició d’Andoflora, que tindrà lloc fins diumenge a la plaça de les Fontetes. Participen a la fira mercat de la planta i la flor divuit estands i, a més, hi ha tota una oferta d’activitats i espectacles que giren al voltant de la temàtica d’enguany: les lletres i la cal·lígrafia. Entre les propostes hi ha des d’un taller de cal·ligrafia shodo (japonesa) a tatuatges de motius florals amb henna o l’Alfabet d’Andoflora, a càrrec dels escolars de la Massana.
El cartell es completa amb les actuacions d’entitats del país. Baró ha remarcat sobretot la capacitat de renovació de la fira mercat, que cada any ofereix diferents continguts i propostes. Per al cònsol major, la unió d’esforços és la clau perquè les iniciatives com Andoflora tirin endavant i perdurin en el temps. Després del discurs i la passejada pel recinte, els assistents han pogut veure una coreografia de Líquid Dansa centrada en la poesia visual de Joan Brossa. Aquest espectacles es podrà veure també demà, en tres passis (12.15 h, 17.30 h i 19 h).
Pel que fa a la part comercial enguany hi ha una food truck amb productes gastronòmics del país, com ara cerveses, ratafia i embotits, entre altres. També els restaurants de la parròquia col·laboren amb Andoflora, oferint tapes, vermuts o fins i tot una cata de vins acompanyada de lectura de poemes de Borges.
D’altra banda, cinc floristes participen al Concurs de decoracions urbanes instal·lades a l’Avinguda sant Antoni i a l’entrada del mercat. Tothom pot votar per decidir quina és la creació artística més reeixida.
També es manté el concurs d’aparadors, del qual se’n farà l’entrega de premis durant la cloenda de la fira.
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900