rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
Més d’una vintena d’activitats a Andoflora 2014, del 23 al 25 de maig
Intervencions florals, concursos de guarniment de balcons i aparadors, tallers, espectacles...
Dimarts, 20 de maig

La plaça de les Fontetes torna a ser l’escenari pricipal d’Andoflora, transformant-se en un poblet de petites casetes de fusta, en el qual s’instal•laran els divuit d’estands de jardineria, floristeria, alimentació i decoració, a més dels estands d’informació i de Ràdio Andoflora, amb els joves de la parròquia.
“L’èxit d’Andoflora sempre ha estat la participació i el treball conjunt de tots els agents i sectors que hi participen”, ha assegurat la consellera Jael Pozo, que ha agrait la implicació de totes les agrupacions i entitats culturals que col•laboren en el cartell 2014.
Enguany Andoflora dedica una especial atenció a la decoració i enjardinament dels espais urbans i, en general, a l’ornamentació floral a tota la parròquia. Hi haurà intervencions florals a l’Avinguda Sant Antoni, en cinc punts molt visibles, a càrrec de professonals de l’Escola d’Art Floral de Catalunya. També els alumnes del CVN (Curs de Voluntaris per a la natura) mostraran el que han après, enjardinant la plaça del Quart i muntant una original proposta, AquART, un espai d’aigua, sostenible i amb elements reciclats, instal•lat a la plaça de les Fontetes. D’altra banda, s’han convocat concursos d’aparadors i, com a novetat, de balcons florits, conjuntament amb Acelma. Finalment, s’ha organitzat la creació d’un espectacular mandala, de 2,5 metres quadrats, que estarà instal•lat al costat de la part enjardinada de la plaça de les Fontetes.
L’oferta complementària a la fira inclou més d’una vintena de propostes. Tot i que totes les accions són originals i úniques, cal destacar la participació de l’Escena Nacional d’Andorra, amb el muntatge “Traços”, de la Cia. DaTeDanza, amb els ballarins Rosa Maria Herrador i Ivan Montardit. Les intervencions culturals seran presents durant els tres dies, gràcies a les divertides coreografies de Sombons.Kom (secció jove d’Assaig.9), a les intervencions teatrals de K-DAS-Q, les actuacions de l’Esbart Dansaire Valls del Nord i la Grossband. A més, Andoflora 2014 serà la plataforma de presentació del recent creat Grup de Gospel de la Massana.
I enguany Andoflora torna a recuperar la desfilada que s’havia fet en anys anteriors. Les protagonistes seran les perruqueries de la parròquia, que presentaran diferents pentinats, amb els motius florals com a protagonistes. La desfilada estarà coordinada per Acelma i les perruqueries participants són: Bucles, perruqueria Arinsal, Elegants, Gentil i Diferents perruquers.
Pel que fa a la vessant de sensibilització, hi haurà tallers infantils sobre les plantes dels horts. També s’han organitzat tallers per decorar samarretes amb motius florals i per confeccionar accessoris amb flors. També els adults es podran apuntar a tallers tan originals com els de washi tape o de cosmètica natural.
És a dir, les propostes són tantes i tan variades que tothom podrà passar tres dies a Andoflora realitzant diferents activitats.
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900