rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
La Travessa la Massana i Ordino tindrà sortida i arribada a les Fontetes
Inscripcions obertes a partir d’avui a la web i a les oficines de Turisme
dimarts, 23 de juliol

El dissabte, 3 d’agost, arriba una nova edició de la ja més que consolidada Travessa la Massana i Ordino, que cada any té la sortida, de forma alterna, a cada parròquia. Una de les novetats és que el punt d’inici i d’arribada serà al centre de la Massana, a la plaça de les Fontetes. Com han remarcat els consellers Natàlia Cusnir i Jordi Serracanta, la voluntat dels comuns és que l’esdeveniment no tingui límits d’edat i potenciar la vessant de trobada entre les dues parròquies. Per això hi haurà la Travessa, amb entrega de dorsals a les 7.45 h i sortida mitja hora més tard, i la Gimcana, amb entrega de mapes a les 9 h i sortida a les 9.30 h, per passar una jornada divertida en família o amb amics. Per primer cop es farà en dissabte, enlloc de diumenge, per no coincidir amb altres esdeveniments programats al país.
Pel que fa a la travessa, el recorregut serà per zones boscoses, amb un desnivell de 885 metres i 12 kilòmetres de distància. Els corredors aniran de les Fontetes a Anyós, passant pel camí de la Gravades i les Barreres, seguiran per Beixalís i la collada de l’EStall i retornaran al punt d’inici passant per la Gonarda i les Molleres.
La gimcana serà un circuit d’orientació, amb un mapa per trobar les pistes i amb proves com ara el tir a l’arc, escalada i alguna sorpresa.
Les inscripcions ja són obertes a www.eventselit.com, on també es poden consultar els recorreguts.
El preu és de 17 euros, excepte pels menors de 12 anys, que és gratuït, i inclou el dinar-aperitiu.

 
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900