rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
Subhastart, diumenge, 13 de maig, a les 19 h, al Món Bohemi
Hi prenen part vint-i-vuit artistes, a més de vint-i-cinc alumnes del Club Foto
Dimarts, 8 de maig del 2018

La quarta edició de la subhasta d’art de la Capsa –l’espai de creació d’Ordino i la Massana- s’ha batejat amb el nom de Subhastart i ha canviat de format, ja que enlloc d’un sopar solidari s’ha organitzat un acte més informal, amb un aperitiu, que serà el colofó de la vint-i-cinquena edició d’Andoflora. Amb aquest canvi de format es pretén apropar l’art al gran públic i també oferir un aparador als artistes del país.
Des d’avui ja es poden veure les obres que formaran part de la subhasta al restaurant Món Bohemi. En total són vint-i-vuit peces amb diferents tècniques i estils, des de fotografia, dibuix, escultura, ceràmica, pintura i gravats. Les obres presentades evoquen els cinc sentits, el tema que serveix enguany de fil conductor de la fira mercat de la planta i la flor, des de l’escultura “Un mar de llàgrimes”, d’Emma Regada, pel que fa a la part de la vista; la fotografia “Percepcions”, de Reinaldo Márquez, que ens transporta al món del tacte; els nassos de ceràmica, d’Anna Farrero, que il·lustra el sentit de l’olfacte; o la peça en vidre de Murano de Yadira, que conjuga els cinc sentits. A més, també destaca la participació d’artista com Eve Ariza, Martin Blano, Zhihong Zheng o Miquel Mercè, entre altres.
A més, també sortiran a subhasta vint-i-cinc fotografies dels alumnes del Club Foto de la Capsa.
Els preus de sortida de la subhasta oscil·len entre els 30 i els 150 euros. La meitat dels guanys seran per l’artista i l’altra meitat per l’entitat solidària, Obrim-los Obrim-les, que també rebrà la recaptació de l’entrada a la subhasta. El preu del tiquet és de 10 euros i a més de gaudir de la subhasta d’art també hi haurà un aperitiu. Amb la recaptació, Obrim-los Obrim-les tirarà endavant diverses accions per millorar la vida dels refugiats.
Les entrades per participar a Subhastart ja es poden adquirir al Món bohemi, a la Capsa i també a l’associació Obrim-los Obrim-les.
 
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900